Uitvaartverzorgers:

Helmich van Dijk | M. 06 51 88 2700 | T. 038 38 568 62
Nienke Apperlo-IJtsma | M. 06 122 09 114 | T. 038 38 670 98
Herbien Marijs-van der Vegte | M. 06 47 56 7147 | T. 0527 201 887

24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar

Meer reacties van nabestaanden:

Familie D. te Genemuiden:
De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed. Bijzonder was de betrokkenheid van de uitvaartleider met de familie en het respect voor alle personen. Op details werd gelet zoals o.a. rolstoelen voor mensen slecht ter been.
Het werd zeer gewaardeerd dat de jonge kinderen van de familie tijdens de afscheidsplechtigheid een troostknuffel kregen namens hun overleden oma.
Deze uitvaartverzorging willen we aan iedereen aanbevelen.


De heer L.B. te Hasselt:
De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed. De uitvaartverzorging was respectvol en professioneel, correct op alle facetten. De betrokkenheid viel op in de dienstverlening.
Aan een ieder die een uitvaartverzorging zoekt, zou ik dit bedrijf willen aanbevelen.

Fam. B. te Zwolle:
De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren prima. Wij bevelen deze uitvaartverzorger aan bij iedereen die niet uitgebuit wil worden door grote ondernemingen.
Bijzonder was de voorbereiding met de kleinkinderen. Mooi dat jullie zo’n goed netwerk hebben voor: bloemen, spreker, kist, kaarten. Alles was snel en goed geregeld!

Familie H. te Staphorst:
We waren erg tevreden over het verzorgen van de begrafenis. De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren prima.
Het was persoonlijk voor allemaal. We hadden enorm veel steun aan Herbien.

Familie M. te Zwartsluis:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed. Bij een ieder zouden we dit bedrijf willen aanbevelen. Het was allemaal prima verzorgd.


Familie H. te Genemuiden:
De ervaringen met Uitvaartverzorging van Dijk waren prima na het overlijden van onze moeder. Bij een ieder die het horen wil, bevelen we dit bedrijf aan.
Met name het goede overleg sprong uit in de dienstverlening.


Familie B. te Sint Jansklooster:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed. De mensen van de uitvaartverzorging waren professioneel betrokken. De persoonlijke betrokkenheid, rust en duidelijkheid vielen op. Wat opviel? Het stukje waardigheid door vooroplopen van de uitvaartverzorgster voor en na de kerkdienst. Het uitstappen bij/tijdens de rit naar begraafplaats voor het huis en het stilstaan voor de overledene. Bij iedereen, die met een overlijden te maken krijgt, willen we dit bedrijf aanbevelen.

Familie V. te Vollenhove:
De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk, nadat onze vader was overleden, waren uitstekend. Complimenten.
De persoonlijke betrokkenheid en vriendelijkheid vielen op. We hadden enorm veel steun aan Herbien door alle hulp en aandacht.


Familie V.L. te Genemuiden:
De ervaringen met Helmich van Dijk waren goed. Je was oprecht geïnteresseerd, had alle tijd en straalde rust uit. Bijzonder was dat je te maken kreeg met veel wisselende meningen en moeiteloos meeschakelde!!
Als wij op het laatste moment toch nog weer iets wilden veranderen, wat vaak is gebeurd, zorgde jij er steeds weer voor dat het goed kwam.
Ook de afwikkeling, de bezoekjes en belangstelling van jou na de begrafenis hebben wij als heel prettig ervaren.
Bij familie en in vriendenkring willen wij dit bedrijf graag aanbevelen.


Familie W. te Vollenhove:
Nadat onze moeder is overleden, twijfelden we niet over de te bellen uitvaartverzorging. De persoonlijke warme en oprechte aandacht van de uitvaartverzorgster was bijzonder. Iedereen werd door de uitvaartverzorgster erbij betrokken met een rustige en menselijke betrokkenheid.
Bij iedereen zouden we dit bedrijf willen aanbevelen.


Mevr. B.R. te Genemuiden:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren zeer goed. Bijzonder was dat de uitvaartverzorger naar huis ging om z’n camera op te halen voor een foto van een schilderij om dat op de rouwkaart te laten drukken. Zo werd het een mooie kaart. Nienke nam de schildersezel mee naar de kerk om te kijken hoe het voor in de kerk stond met het schilderij. Verder was de aandacht voor Joris (kleinzoon) bijzonder om te vertellen: het Nijntje-boekje en de troostknuffel voor hem. Ook de adviezen voor de hond, de foto van het schilderij via Foto Tuinman af laten drukken en de voorbeelden voor dankbetuiging en gedichtje. Aan iedereen die zou twijfelen over de keuze van een uitvaartverzorging, zou ik dit bedrijf willen aanbevelen. Wij hebben het als heel goed ervaren. Dank je wel.


De heer W.N. te Mastenbroek:
De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed nadat mijn vrouw is overleden. Ik zou, aan degene die ernaar vragen, dit bedrijf willen aanbevelen.
De aandacht voor de (klein)kinderen was bijzonder. Ook de rust die uitging van de hele begrafenis. Er was geen moment dat het vlug-vlug moest en dat is rustgevend!

Familie B. te Genemuiden:

Na het overlijden van mijn man/onze vader waren er geen twijfels over de te bellen onderneming: Uitvaartverzorging Van Dijk.
De rust, menselijkheid en bekwaamheid waren punten die in de dienstverlening opvielen.
De ervaringen met dit bedrijf waren uitmuntend.
Aan iedereen zouden we dit bedrijf willen aanbevelen.


Mevrouw H. te Genemuiden:

Na het overlijden van mijn man waren de ervaringen met uitvaartverzorging Van Dijk uitstekend en hartverwarmend.
Dit bedrijf zou ik bij iedereen aanbevelen.
Over de verzorging van de begrafenis waren we zeer tevreden.
Alles was voor ons perfect geregeld. Aan alle persoonlijke wensen werd gedacht.


De heer W. te Vollenhove:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren positief. De persoonlijke betrokkenheid en rust sprong eruit in de dienstverlening.
Het overbrengen van huis naar de kerk was mooi en goed opgezet/uitgevoerd.
Aan mensen in de omgeving bevelen we dit bedrijf aan.

 

Familie T.M te Vollenhove:

Nadat onze moeder was overleden waren de ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk heel goed.
De betrokkenheid van de uitvaartverzorgster viel op. Betrokken zonder dat zij nadrukkelijk op de voorgrond trad.
Op de dag van de begrafenis was er een zware storm. Wij als familie hoefden ons geen zorgen te maken of wel/niet lopend naar de begraafplaats konden. Nienke ontzorgde ons.
Iedereen die met een overlijden te maken heeft, raden wij dit bedrijf aan. 


Familie V. te Genemuiden:

Nadat mijn man/vader is overleden waren er geen twijfels over wie we als uitvaartverzorging zouden bellen: Uitvaartverzorging Van Dijk.
De ervaringen waren goed. Het persoonlijke contact en de zorg sprongen eruit in de dienstverlening.
Dit bedrijf zouden dan ook bij kennissen willen aanbevelen.


De heer W.S. te Zwolle:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren positief.
Ik kan niet iets specifieks noemen dat eruit sprong in de dienstverlening.
Deze onderneming zou ik bij een ieder, bij wie dit onderwerp ter sprake komt, willen aanbevelen.


Mevr. W.d.B. te Dronten:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren goed. Uitvaartverzorger was vriendelijk.
Aan iedereen zouden we deze onderneming willen aanbevelen.


De heer S.V. te Genemuiden:

Na het overlijden van mijn vader hebben we uitvaartverzorging Van Dijk benaderd. De ervaringen met dit bedrijf waren prima.
Aan familie en vrienden zou ik dit bedrijf aanbevelen.
De uitvaartverzorger in de persoon van Herbien was betrokken, meelevend en meedenkend.
De zorg voor vader was tot het laatste moment erg goed. Tot in de puntjes is hij verzorgd.

Fam. V. te Genemuiden:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren zeer goed, zeer persoonlijk en ook veel aandacht voor belangrijke details. De onderneming willen we dan ook bij familie, vrienden en bekenden aanbevelen.
Zeer toegankelijk, oprechte aandacht en een luisterend oor zorgt ervoor dat de uitvaart volledig past bij de wensen van de familie.

De heer P. te Vollenhove:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren zeer positief en niet in de minste plaats door de inbreng van mevr. Herbien Marijs – v.d. Vegte. De betrokkenheid en ongedwongen sfeer was heel goed. Bijzonder was de manier waarop de overledene was opgebaard en het (in ons geval) probate middel om te koelen dat werd toegepast. Aan allen die in de regio wonen en eventueel daarbuiten bevelen we dit bedrijf graag aan.


De heer R.O. te Balkbrug:
Heel positief en zeer betrokken, dat waren de ervaring met Uitvaartverzorging Van Dijk, nadat onze moeder was overleden. De fijne begeleiding die je nodig hebt tijdens het proces was bijzonder. Goed om te zien dat er fijn personeel is en lieve meelevende dames tijdens de uitvaart.
Bij familie en vrienden bevelen we deze uitvaartverzorging zeker aan.


Mevr. G. te Zwartsluis:

 

Nadat mijn man overleden was, hebben we zonder twijfel mevrouw Nienke Apperlo van Uitvaartverzorging Van Dijk gebeld. Met Nienke als uitvaartverzorgster hadden we een heel vriendelijk en betrokken persoon in huis.
Ze heeft ons met liefde geholpen en was erg betrokken. Bij familie en vrienden zouden we Nienke Apperlo van Uitvaartverzorging Van Dijk willen aanbevelen.

Mevr. J.R.B. te Genemuiden:

Nadat onze moeder was overleden, hebben we zonder twijfel Helmich van Dijk van Uitvaartverzorging Van Dijk gebeld om de uitvaart te regelen.
De regeling en uitvoering van de begrafenis was prima, rustig en correct.
Helmich heeft echt aan onze wensen (ook mama’s wensen) voldaan.
Als er naar gevraagd wordt, zullen we Uitvaartverzorging Van Dijk zeker aanbevelen.
 

Mevr. S. te Deventer:

Toen mijn moeder overleed heb ik geen twijfel gehad over wie we als uitvaartverzorging wilden. De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren prima.
Het totaal van de dienstverlening was goed.

 

Familie T. te Genemuiden: 


De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren zeer goed rond de begrafenis van onze moeder. De betrokkenheid en eenvoud sprak ons erg aan. Er was goed overleg met betrekking tot de wensen van de familie en predikant. Bij vrienden en in de kennissenkring bevelen we dit bedrijf graag aan.


Mevr. De W. te Genemuiden: 


We, mijn kinderen en ik, zijn heel tevreden over de manier hoe alles is gegaan rondom de begrafenis van mijn man en onze vader. De dienstverlening is laagdrempelig, er was tijd, een luisterend oor, vriendelijkheid en respect. Het was prachtig om te zien hoe de kleinzoon van 4 jaar erbij werd betrokken. We ontvingen tips voor ons als familie hoe er mee om te gaan, wat er mogelijk is en ideeën en deze werden ons niet opgedrongen. We willen dit bedrijf aanbevelen bij iedereen die met het regelen van een uitvaart te maken krijgt.


Mevr. W. te Vollenhove:


Door persoonlijke aandacht waren de ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk heel goed, nadat mijn man heel plotseling is overleden. Het gevoel van medeleven en persoonlijke betrokkenheid was bijzonder. Ik zou dit bedrijf bij alle mensen aan willen bevelen die mij ontmoeten.
Alles is in goede orde gegaan. Geen opdringen, de familie volop de gelegenheid geven om hun wensen te vervullen, waar ook alle ruimte voor was.
Het werk is met liefde gedaan. Het was voor ons een grote steun tijdens deze moeilijke dagen. Dank je wel Nienke. Jij kunt dit ook doen doordat God jou daarvoor de kracht geeft.De heer A.L. te Genemuiden:

 

De uitvaart van mijn vrouw is verlopen, dankzij Herbien, zoals wij het wilden. Aan een ieder die in een vervelende situatie terecht komt na een overlijden, zou ik dit bedrijf willen aanbevelen.

De betrokkenheid en warmte die de uitvaartverzorgster uitstraalde, viel op. Ze luisterde goed en gaf goed advies.
Het mooie zit in de woorden, warmte, emotie, betrokkenheid, meeleven, ontroering en meegaandheid.


Mevr. S. te Genemuiden:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk, die de begrafenis van mijn man verzorgde, waren uitstekend. Ik zou dit bedrijf bij familie en vrienden willen aanbevelen.
Goede kenmerken van de dienstverlening? Bescheidenheid en goed kunnen luisteren.

Mevr. A. de G. te St. Jansklooster:

De mensen van Uitvaartverzorging Van Dijk hebben we ervaren als prettig, rustig en betrokken.
Bij mensen die een uitvaart wensen met betrokkenheid en professionaliteit van het personeel met een christelijke achtergrond, bevelen we dit bedrijf graag aan.
De kinderen werden er goed bij betrokken. Daardoor werd het overlijden van iemand niet eng meer, maar iets wat bij het leven hoort. De kinderen waren niet bang doordat het goed werd uitgelegd en gehoor werd gegeven aan de kinderwensen. Dochter vond papa zo wit en er werd een oplossing gezocht. Ook de uitvaarleidster was een grote steun, dacht mee, maar liet de regie bij ons als gezin. Daardoor werd het een mooi afscheid, ondanks het weer. We hebben nu hele mooie dierbare foto’s van de begrafenis. Ook de mand met troostknuffels op de dag van begrafenis was heel mooi. 

Mevr. P. te Zwartsluis:

De uitvaartverzorgster die de uitvaart van mijn man kwam regelen was attent, goed informerend en betrokken. Als het onderwerp uitvaartverzorging ter sprake komt, kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen. Er werd ons niets opgedrongen. Onervaren als wij waren, werd ons rustig gewezen op de mogelijkheden.
Wij hebben de indruk of meer het vermoeden dat de uitvaart helemaal overeenstemde met hoe wij mijn man hebben gekend en dat het goed was.

Mevr. G.R. te Hasselt:

Na het overlijden van mijn man was de regeling en uitvoering van de uitvaart door Uitvaartverzorging Van Dijk correct en prettig. Deskundigheid in regelgeving en de goede contacten met dominee en koster van de kerk sprongen eruit in de dienstverlening en ook de gesprekken van hart tot hart wanneer dat even kon.
Onze kinderen van 22 tot 32 jaar werden gewaardeerd voor hun inbreng; fijne contacten over en weer.
De kleinkinderen van 3 tot 8 jaar werden lief benaderd en betrokken. Dit alles stond/staat voor mij voorop! Fijn dat de dames Herbien en Nienke daar een groot aandeel in hadden.

Gerry E. te G.:

Mijn man overleed na een periode van ziekzijn in 2014. Over de vraag wie we als uitvaartverzorger zouden bellen, hebben we het niet eens gehad. Voor de hand lag dat we Uitvaartverzorging Van Dijk weer zouden vragen om de uitvaart te regelen. Ook vanwege de ervaringen bij de uitvaart van moeder. Ik zou deze uitvaartverzorging bij iedereen aan kunnen bevelen. De medewerkers hebben ons in onze waarde gelaten.

Johanna E. te G.:

Toen mijn man in 2014 plotseling kwam te overlijden, was er geen twijfel over wie we zouden bellen. Gezien de eerdere ervaringen met de uitvaart van mijn vader, zouden we dezelfde uitvaartverzorger weer bellen: Helmich van Dijk. Een moment was heel bijzonder. Mijn zoon maakte de opmerking: Pa was gek van het automerk Mercedes en nu wordt hij ook nog in een Mercedes vervoerd tijdens de begrafenis.

De heer B. te K.:

Het waardige omgaan met de hele situatie, de zekerheid dat je als klant het meest belangrijke bent, de vlotte reacties op vragen, de persoonlijke betrokkenheid en last but not least het christelijke aspect.

Mini G. te G.:

Er waren geen twijfels over de keuze voor een uitvaartverzorging. De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren uitstekend. Vooral de rust die er uitging van de uitvaartverzorger viel op. Wat mooi is om te vertellen? De mand met knuffels, zogenaamde troostknuffels voor de kindjes van 5 en 8 jaar die ze op de dag van de uitvaart mochten uitzoeken en mee konden nemen. Die van 5 jaar nam de troostknuffels de volgende dag mee naar school.

Familie S. te Vollenhove:

Door de prima service en persoonlijke betrokkenheid zouden wij iedereen Uitvaartverzorging Van Dijk willen aanbevelen.

Familie Van Dijk te G.:

Door goede ervaringen van familie waren er over de keuze voor Uitvaartverzorging Van Dijk geen twijfels. We zouden dit bedrijf aan iedereen in Genemuiden en omstreken willen aanbevelen, mede ook door de uitstekende ervaringen. Helmich bestookte ons niet de 1e dag met allerlei vragen, maar hij bood ze aan op het juiste moment. Soms zelfs aangegeven in een mail met de opdracht hierover na te denken, zodat het de volgende dag al wat bekend was.

Familie A. te Zwartsluis:

Wij hebben, nadat moeder was overleden, gekozen voor Uitvaartverzorging Van Dijk. De aandacht voor alle details was iets wat opviel. De goede en professionele hulp was bijzonder, terwijl er in eigen kring ook iemand was overleden. We bevelen deze onderneming dan ook aan bij familie en bekenden in de regio.

Familie V.d.W. te G.:

Gezien de zeer positieve ervaring bij een eerdere uitvaart in de familie, hebben we na het overlijden van moeder weer Uitvaartverzorging Van Dijk gevraagd. We bevelen dit bedrijf dan ook aan bij een ieder die met een sterfgeval in hun nabijheid hebben te maken. De correctheid, het luisterend oor en het nakomen van de afspraken vielen op. Dat de uitvaartverzorger een tussenweg wist te vinden in een familie met verschillende wensen en rust wist te brengen, was een mooie ervaring.

Familie A. te Genemuiden:

Na het overlijden van moeder hebben we Uitvaartverzorging Van Dijk gebeld. De ervaringen met dit bedrijf waren goed en daarom bevelen we het aan bij iedereen die het nodig heeft. Mooi is om te vertellen is dat de troostknuffels geweldig waren voor onze kleinkinderen. Ze gaan er nog altijd mee naar bed.

Familie C.R. te Genemuiden:

Toen vader overleed hebben we niet getwijfeld wie we zouden bellen om de uitvaart te regelen. De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren prima. We zouden dit bedrijf bij iedereen, die een uitvaartverzorging nodig heeft, willen aanbevelen. De betrokkenheid en punctuele uitvoering van de uitvaart viel ons in het bijzonder op.

De heer B. te Emmeloord:

De ervaringen met Uitvaartverzorging Van Dijk waren heel goed. De warme betrokkenheid was bijzonder. In een groot gezin met 9 kinderen, waar de echtgenote en moeder door God na een ziekte van 10 jaar was thuis gehaald, wist de uitvaartverzorgster in de dagen voor de begrafenis iedereen aan het woord te laten en toch tot besluiten te komen. Haar warme betrokkenheid heeft ieder van ons heel goed gedaan. Een compliment dat ze op de dag van de begrafenis al de namen van de kinderen met hun echtgenoot of vriendin wist. Ook de dag van de uitvaart heeft ze perfect begeleid. Ook het gesprek wat ik een paar weken na de begrafenis nog met haar heb gehad, heeft mij goed gedaan. Wat misschien wel het meest opviel, was dat ze in de hectiek van een groot gezin het overzicht behield en toch iedereen zijn zegje kon doen.